Wij zeggen ja!

Kom bij ons trouwen

Een onvergetelijke bruiloft op maat!

Op onze unieke locatie, midden in het stadspark en prachtig gelegen aan het water met ons eigen strand, kunnen jullie een onvergetelijke bruiloft beleven! Bij ons wordt jullie bruiloft volledig op maat gemaakt en samen met jullie bekijken we de mogelijkheden die perfect passen bij zowel ons bedrijf als jullie wensen.

Al vanaf het prille begin verzorgen wij bruiloften met veel passie en toewijding. Romy, onze ervaren bruiloftsspecialist, heeft maar liefst 17 jaar expertise opgebouwd in het organiseren van bruiloften, zowel intiem als grootschalig. Elke bruiloft is uniek, net zoals jullie als bruidspaar.

Dus zeggen jullie "ja" tegen een bruiloft vol liefde en plezier? Neem contact met ons op voor de juiste informatie. Laat ons de gewenste datum, tijden en het aantal gasten weten, zodat we van daaruit samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wij kijken er naar uit om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden op onze betoverende locatie. Samen creëren we een dag om nooit te vergeten!