Werken bij

Parkpaviljoen Zwolle

Werken bij Parkpaviljoen Zwolle

Bij Parkpaviljoen Zwolle is het altijd gezellig en is er voor ieder wat wils. Hier vind je een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte, vooral op ons strand waar kids veilig kunnen spelen terwijl ouders lekker relaxen. En dan het eten: onze keuken mixt Spaanse vibes met de lekkerste lokale ingrediënten voor een topmaaltijd, of je nu even snel wat wilt happen of uitgebreid wilt tafelen. Zin om mee te werken aan deze toffe plek? Bij Parkpaviljoen Zwolle voel je je meteen thuis!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures bij Parkpaviljoen De Wezenlanden. Echter, wij zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Als je enthousiast bent over ons parkpaviljoen en gelooft dat jouw vaardigheden en ervaring een waardevolle aanvulling zouden zijn, moedigen we je aan om een open sollicitatie te sturen.

Bij Parkpaviljoen De Wezenlanden streven we naar een team van gepassioneerde mensen die streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. Of je nu ervaring hebt in de horeca, evenementenplanning of een ander relevant gebied, we horen graag van je.

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@parkpaviljoenzwolle.nl. We zullen alle ontvangen sollicitaties zorgvuldig overwegen en contact met je opnemen als er zich in de toekomst mogelijkheden voordoen die aansluiten bij jouw profiel.

Bedankt voor je interesse in Parkpaviljoen De Wezenlanden. We kijken ernaar uit om van je te horen.